CrossTraining meets Transformer

Sen i lördags har jag haft känningar i höger foten, förmodligen trötta fötter och åldern…hm… Fick en tid hos min sjukgymnast Pentti idag och idag har jag inte känt nånting, men det var lika bra att låta han kika på det!
Pentti: ”Du är lite för rörlig i högerfoten just nu.”
Jag: ”Ska jag göra några övningar, tåhävningar?”
Pentti: ”Nej, det behöver du inte, du har starka fötter och ben! Jag ska tejpa lite, det kommer inte synas så mycket… Du kan tävla på lördag!”
Jag: ”Jippi!”

Pentti är Bäst!

På dagens CrossTraining körde vi en Transformer variant!
Två och två, runt i ring, olika redskap/övningar, ena i duon jobbade utanför ringen medans den andra körde i ringen. 30 sekunder inne, 30 sekunder ute!
Sjukt bra pass! ”CrossFormer?

Lena du är bäst! Och alla i klassen – älskar att träna med er!


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>