CT+Disco

Igår berättade jag om hur jag har börjat märka förändringar i mitt humör när jag inte fått träna hårt på ett tag. Jobbigt är det! Idag fick jag äntligen köra hårt på gymmet igen! CrossTraining, men det vet ni säkert redan, onsdagar som vanligt! 😉

Direkt vidare till dansskolan där jag och Belinda tränade på våran pardiscodans! Nu har vi en färdig dans och behöver träna in den!

All gymträning har gjort mig stelare i övre ryggen och speciellt i axlarna, inte bra, men samtidigt är det svårt att undvika det när jag tränar de muskelgrupperna hårt. Försökte mig på en brygga, gick ju så där…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>