Tjugofemte, tjugosjätte, tjugosjunde & tjugoåttonde

Hoppas ni alla har och haft en härlig Påskhelg!
Jag har tagit lite ledigt från bloggandet! Nu är egentligen min testmånad över, men eftersom jag inte kunnat träna som jag tänkt mig ska jag fortsätta from i morgon.

På Skärtorsdagen blev ViPRn inställd, och så ställde vi också in pardiscoträningen för att det inte var några fler där än vi. Istället åkte vi och umgicks med en god vän till oss.

På Långfredagen gick vi på CrossTrainingen. Det var inte lika många som vanligt, men det gjorde inget, det var ändå hårt och kul!

PicsArt_1364767632072

 

En svettig och glad James tillsammans med bästa Lena!

IMG_1795

 

Igår – Påskafton, tog jag och min polare en roadtrip, först till Vingåkers Factory Outlet, sen till Tuna Park och till sist till Erikslund Shopping. Vi avslutade kvällen tillammans med Belinda på Choy’s Garden och åt en god asiatisk buffé!

 

Idag – Påskdagen, har vi varit hos Belindas mamma Susanne och planerat våra nya discoparkläder! Klurigt och spännande!
Det blev knas med min ätardag denna vecka så det fick bli idag (kände att jag behövde det)!

I morgon – Annandagpåsk, ska vi vara med på Lenas Transformerpass mitt på dagen, för att sen åka och fortsätta med parkläderna! Och förhoppningsvis kommer jag kunna ha en PT-timme med Lena!

En summering av min påskhelg!
Fortsätt ha det gott, gott folk!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>