Tjugofjärde

Onsdagsträningen bestod av 30min på Crosstraining-maskinen före jobbet.
Efter jobbet var vi på ett CrossTraining pass, i lag om 2. Belinda och jag körde ihop, det gick ganska bra. Men tyvärr dock råkade jag sparka henne på halsen så hon slog ihop tänderna och bet hål i tungan :( :( Känner mig riktigt dum och har bett om ursäkt jättemånga gånger!
Jag låg på golvet och hon stod med fötterna på vardera sida om mitt huvud, hon skulle putta ner mina fötter så jag tränade magen, jag tänkte att jag kunde göra det tyngre för mig så jag lyfte rumpan på väg upp och råkade sparka henne :(
Förutom det gick träningen bra! Jag kände inte av axeln/nyckelbenet – skönt!

 

Direkt efter CT-passet åkte vi till dansskolan för att träna singeldisco. Efter att ha kollat på min dans från helgens tävling har jag bestämt mig för att göra om. Jag ska dansa mer och hoppa/sparka/snurra mindre!

 

Idag fick jag mina nya byxor som jag kommer att ha till vardags eller till träning! I like them!

IMG_20130327_203038

 

Snart är det lite påskledigt! Vad ska ni hitta på?

/James

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>