Tjugoandra

Nu är jag egentligen inne på min sista vecka av min ”testmånad”, men jag kommer behöva skjuta upp allt pga av missade gympass och träningsförbudet.. Det gör inget, för att målet är att vara i den formen jag vill vara till maj!

Idag körde Lena hårt med mig (som vanligt) och mina ben! Jag fick kämpa för att inte låta mitt ”svaga mentala” ta över!

Jag ska fortfarande undvika vissa övningar och rörelser som ger känningar där jag haft ont. Nu tror vi återigen att det är en inflammation… Nu känner jag bara att jag struntar i vad det är, så länge det blir bra snart!! Jag kommer inte kunna mosa överkroppen förens det känns bra! Men jag ska vara med på CrossTrainingen på onsdag och göra mitt bästa!

IMG363

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>