Tjugonde & tjugoförsta

Igår, lördags var det tävlingsdag. Inte som vanligt då det brukar vara Belinda som tävlar och jag är publik, utan tvärtom… Belinda strök sig pga skada, men hon är snart tillbaka på dansgolvet igen!

DSC07058
Jag har inte tävlat singeldisco sedan 2009 som slutade med ett NM-guld. Har känt länge att jag varit klar med singeldiscon, men i höstas blev jag småsugen på att ställa upp på EM som går i Örebro i juni. Då var kravet från vårat dansförbund SDO att jag skulle dansa på en nationell tävling innan, och då var det bara att göra det! Det som var annorlunda denna tävling är att i vuxna killklassen var jag bara själv. Peter Kjärsgård och Simon Säborg som annars brukar tävla var inte med denna gång. Så det blev bara en uppvisning för min del.

Jag tävlade i Belindas och mina gamla parkläder, dock utan jackan, det kändes bättre utan den. Det var ganska ovant att dansa i de byxorna för det är väldigt mycket extra tyg för att det ska bli veckat (är byxorna raka är de nästan lika långa som mig). Hoppen blev inte alls som jag hade hoppats på, men jag hade kul på golvet och med publikstödet jag hade kan jag egentligen klaga! Tack än en gång alla som hejade och som under dagen sagt så fina saker! Det betyder jättemycket!

Här är filmen för er som vill se:

[videofyme id=”1092389″ class=”aligncenter”]

 

Idag, söndag var det dags för VGFs årliga gymnastikuppvisning. Vi är flera dansare som går i ”Seniorgruppen” som skulle haft dansuppvisning, men det var bara jag och Belinda som kunde vara med. Tyvärr var Belinda tvungen att avstå pga sitt onda knä som sagt.
Jag hade tänkt att dansa i vanliga Adidasbyxor och ett linne, något skönt och lätt att hoppa i, men tränaren Micke övertalade mig att ha tävlingskläderna! Det fick bli våran gamla grupp Q-tees tävlingskläder!

Jag fick inleda ”Seniorgruppens” nummer.
De var jätteduktiga! Och de är ett sånt härligt gäng och vi har jätteduktiga tränare! TACK för att vi dansare får vara en del av VGFs förening!

DSC07126

Här är står jag med elitgymnasterna Emil och Astor. Och Henry, som också går i min grupp!
Krya på dig Astor!

DSC07141

Här är en film från dagens uppvisning!

[videofyme id=”1092400″ class=”aligncenter”]

 

Till slut, ikväll drog jag av tejpen från axeln och i morgon tänkte jag prova träna på gymmet igen! Ska bli kul! Jag ska ta det (ganska) lugnt 😉

God natt!

/James

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Tjugonde & tjugoförsta

    • Du är så snäll och fin Susanne! Tack så mycket! <3 Nu njuter vi av den här terminen av DiscoDans!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>