Sextonde

Fick ingen läkartid idag. Sjuksköterskan sa i telefon att det jag kan börja med att göra (som en läkare också skulle ha sagt) är att prova Voltaren gel och/eller Voltaren tabletter. Går det inte över på en vecka skulle jag ringa tillbaka. Tog mig till apoteket och köpte bara gelén, för jag inte tål tabletterna. Jag ska smörja in 2ggr om dagen. Än så länge har inte smärtan gått bort, men får hoppas att det läker inuti!

Alltså ingen PT timme idag och heller ingen dans, men jag kunde dock inte undvika att röra mig lite under formationsträningen. (Btw, vi är sjukt taggade med formationen, #NuKörVi!!!)

Jag har just avbokat min plats på CrossTrainingen i morgon! Ni som ska dit, kör hårt och kör åt mig, please!

 

/James

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>