Fjortonde

På kvällens gymnastikträning gjorde jag så gott jag kunde. Har fortfarande ont vid nyckelbenet, och så fort jag belastar axlarna känns det. Hoppas på att all smärta är borta från och med i morgon, för i morgon är jag inne på min tredje vecka på min ”testmånad”!

Nästa söndag har VGF (Västerås Gymnastikförening) uppvisning och Belinda och jag ska dansa…

När: 24 Mars
Var: Bombardier Arena, Västerås
Tid: Kl.14 till ca 16.
Inträde: Vuxna 80:- från 16 år, Ungdom 60:- 5-15 år (Biljetter köps på plats – kontant.)

Insläpp från kl 13.15!

 

[videofyme id=”1048244″ class=”aligncenter”]

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>