Trettonde

Idag har jag varit i Vallentuna hela dagen och dömt en Regionstävling i Disco & Hip-Hop! Rolig dag! Kul att se så många duktiga dansare och en fullsmockad läktare!

IMG238

Förutom det har jag haft en vilodag och min ”ätardag” idag! Jag har ätit sjukt mycket… McDonald’s-frukost (Egg&Bacon McMuffin + 2 toast), 2 bullar, 1 kladdkakemuffins, 1 kexhocklad, pastasallad, 1 wienerbröd, hamburgetallrik, 1 Marabou-choklad maräng & nötter, nötpåse, chips och dip och 1 pytteliten hemmagjord chokladboll… Hur får man i sig allt detta under en dag?! Mår illa bara jag tänker på allt!

I morgon har vi gymnastikträning! Ser framemot det!

Sov gott!

/James

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Trettonde

  1. Bara för att man har ätardag innebär det inte att man kan proppa i sig. Man ska självklart unna sig något gott, men då bara under några timmar den dagen. Äter man som du gör på ätardagen så är det ganska onödigt att äta så hälsosamt på vardagen om du på helgen proppar i dig så mycket!

    • Tack Sanna för din kommentar! På min ätardag får jag välja helt fritt vad och hur mycket jag ska äta. Jag kan säga att jag vägde ett halvt kilo mindre när jag vaknade i morse än vad jag gjorde i lördagsmorgon.
      Det är säkert från person till person men för mig funkar det här så här! Jag har så hög förbränning att när jag ”chockar” kroppen på min ätardag och ökar min förbränning.
      Jag rekommenderar inte att alla ska göra som jag, man bör nog kolla med en läkare/dietist/kostrådgivare eller nån annan man litar på! Jag litar på de jag har pratat med! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>