Tolfte

Idag var det egentligen meningen att jag skulle ha PT-timme och gå igenom bröst, rygg, triceps och biceps, men jag valde att vila kroppen! Jag har i några dagar varit öm vid vänster nyckelben. Efter att ha gått/sprungit på löpbandet har jag känt av min ankel, att jag varken kan sträcka eller flexa foten, knappt heller belasta den. Min vänstra armbåge gör lite ont, förmodligen för att jag har lyft tungt. Allt detta är helt okej för mig! Jag är van att känna smärta lite här och där pga träning. Men jag vet också skillnaden mellan ”ok” smärta och smärta när man bör vila! Idag behövde jag vila!

Avbokade PT-timmen och bokade 30min massage istället! Välbehövlig! Det bästa är att det också var min PT Lena som masserade! Jag var till hennes företag Respect Your Body!
https://www.facebook.com/respectyourbody

Nu ska jag lägga mig! Åker till Vallentuna i morgon och ska döma en Regionstävling i Disco och Street!

Ha en fin fredag alla!

/James

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>