CrossTraining Rocks

Idag hade jag bokat in Zumba, men fick andra trevliga planer samtidigt så jag bokade om till CrossTraining med en instruktör (Viktor von Bothmer) som var ny för mig.
Det var ett grymt bra pass, jobbigt och lärorikt! Jag gillar att de olika instruktörerna kör olika och på sitt sätt, då kan man få lite av allting!
Gillade uppvärmningen med ”pinnen”, minns inte om den kallades för nåt speciellt!
Tack till Maria W, som jag körde lite ihop med – grymt jobbat!!

I morgon kommer jag att ha träningsvärk – Nice! Men det gör inget, jag ska bara skrika, heja och klappa med händerna hela dagen… Årets första Rikstävling i Disco, i Skövde! Bilder och uppdatering därifrån kommer på bloggen inom kort!

Ha en riktigt härlig helg allesammans!

/James

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>