90min blev istället 30min

Idag körde SATS Västerås ett pass med tre instruktörer i tre salar i totalt 90min, 30min/pass/sal (man roterade alltså runt efter 30min).
Jag var grymt taggad att köra sista passet på året, meeen av nån anledning trodde jag att det började 11.30, vilket det inte gjorde…det började 10.30(!), så jag kom alltså 1h för sent… :/ TRIST! Men jag körde i alla fall de sista 30 minuterna!

Hur som helst önskar jag Alla på SATS ett Gott Nytt År och tack för detta år! Nya och kanske tyngre tag nästa år 😉
Största tacket vill jag ge till Lena Isacharro, min PT, en grym intruktör, en fantastisk människa och en fin vän!
TACK för ALLT <3

Ha det gott allihopa! Enjoy!

/James

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>